Onze prachtige zalen en betoverende salons 

Entree

Entree

Wat ooit de binnenplaats was, is tegenwoordig de overdekte entree van Kasteel Wijenburg: een sfeervolle, hoge hal, ideaal voor een welkomstdrankje.

Bibliotheek

Bibliotheek

Voorbij de entree van het kasteel bevindt zich de Bibliotheek. Een knappend haardvuur, comfortabele fauteuils en – op de tussenverdieping – hoge boekenkasten met lange rijen in leer gebonden boeken. De ideale plek om jullie gasten te ontvangen.

De Blauwe Salon

 

Tegenover de Bibliotheek bevindt zich de stijlvolle Blauwe Salon, die zich uitstekend leent voor de huwelijksplechtigheid.  De openslaande deuren en het wijde gangpad zijn het perfecte decor voor de entree van het bruidspaar.

De Heerensalon

Heerensalon

Naast de Blauwe Salon vind je de voorname Heerensalon. Met zijn kroonluchters, roodfluwelen gordijnen en klassieke marmeren schouw is dit de ideale plek voor een stijlvol diner voor een gezelschap tot 35 personen.

De Breughelkelder

 

Wie vanuit de entreehal de trappen afdaalt, komt in de middeleeuwse sferen van de Breughelkelder. Onder de ronde stenen gewelven vind je lange, houten tafels en banken, een bar en een wijnkelder. Een goede plek voor een aperitief of een informeel diner met een groot gezelschap. De wijnkelder leent zich natuurlijk uitstekend voor een wijnproeverij.  En wat dachten jullie van een gezellige naborrel in de intieme kelderbar, de Gelaghkamer?

De Ridderzaal

De gehele eerste verdieping van Kasteel Wijenburg wordt in beslag genomen door de imposante Ridderzaal waar jullie met een groot gezelschap kunnen dineren of jullie huwelijksdag kunnen uitluiden met een geweldig feest. De Ridderzaal leent zich ook uitstekend voor een huwelijksvoltrekking in het bijzijn van meer dan 150 gasten.

De bruidssuite

Bovenin het kasteel, in de vestingtoren, vind je de enige hotelkamer die het kasteel rijk is: de bruidssuite. Denk je eens in: een nacht lang zijn jullie de enigen in het kasteel. (Jullie gasten kunnen terecht in het nabijgelegen, bij het kasteel horende hotel.) Jullie slapen in een hemelbed, met uitzicht op het voorplein van het kasteel. De luxe badkamer is voorzien van een moderne regendouche en een klassiek bad op pootjes.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug