Uw kasteel, onze service

Weinig vergaderlocaties hebben zo’n indrukwekkende aanzicht als Kasteel Wijenburg! U maakt van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring. Kasteel Wijenburg is niet alleen een stijlvolle en makkelijk bereikbare locatie met uitstekende faciliteiten, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement, seminar, vergadering of bedrijfsfeest perfect verloopt.

coverbeeld

Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, of een bijzondere vergadering voor een twintigtal mensen. Wij maken het mogelijk. Perfect georganiseerd, toegesneden op uw wensen. Kasteel Wijenburg is namelijk een uniek kasteel, dat voor één dag van u wordt. Waar u uw gasten letterlijk én figuurlijk exclusief kunt ontvangen, omdat u met uw bedrijf onze enige gasten bent!

Persoonlijke benadering

Wij geloven in een persoonlijke benadering. Daarom heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt, ook op de dag zelf. Binnen ons klein maar zeer ervaren eventteam staan uw wensen voorop.

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek. We leiden u rond door de zalen en salons van het kasteel, bespreken uw voorkeuren en informeren u uitgebreid over de mogelijkheden die het kasteel biedt. Daarna stellen we een programma samen op gebaseerd op uw wensen en budget.

Kasteel Wijenburg zakelijk (10)

Wij denken met u mee op basis van de doelstelling van het event en hoe bijvoorbeeld zaalkeuze, inrichting, aankleding, culinaria, break-out activiteiten en entertainment tot het gewenste resultaat kunnen leiden. Tijdens de voorbereidingen hebben wij regelmatig contact, sturen zaken aan of bij om te kunnen zorgen voor een perfect zakelijk evenement.

Kasteel Wijenburg zakelijk (7)

De drie verdiepingen van het kasteel zijn gebouwd in drie verschillende eeuwen en elke verdieping heeft haar eigen kenmerkende stijl. De ruimtes kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie gebruikt worden. U heeft dus veel te kiezen over welke onderdelen van het programma u waar in het kasteel wilt laten plaatsvinden. En daarmee bepaalt u zelf welke sfeer u aan deze bijeenkomst wilt meegeven! Chique met een exclusieve uitstraling of juist informeel en no-nonsense?.

Wil je op de hoogte blijven van Kasteel Wijenburg_ Wij sturen af en toe een nieuwsbrief. Interesse_ Meld je dan gauw aan.

 

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug