Volledig verzorgde lente bruiloft

Het Betuwse Kasteel Wijenburg is in alle seizoenen prachtig, maar is in de maand april misschien wel op haar mooist! Het voorjaar dient zich namelijk aan; het terras kan naar buiten, de appel- en perenbomen staan in volle bloei en de lammetjes huppelen in de wei! Bovendien is het vroege voorjaar ook voor de koks een inspirerend culinair seizoen. Met de voorjaars Bloesem Bruiloft krijgen jullie een volledig verzorgde huwelijksdag op Kasteel Wijenburg voor een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard hebben jullie het hele kasteel voor jezelf. Jullie kunnen kiezen uit twee arrangementen die we hieronder kort beschrijven. Dit arrangement is geldig op alle dagen in de maand april.

kasteel-afstand

 

Kasteel Wijenburg Bloesem Bruiloft & Diner voor € 5.499,-

Huwelijksvoltrekking en huwelijksborrel 65 middaggasten
Aperitief en Diner 30 avondgasten

 • 14.30 uur 
  Ontvangst van jullie ceremoniegasten in de Bibliotheek met een kopje koffie of thee
 • 15.00 uur 
  Huwelijksvoltrekking in de Blauwe Salon
 • 16.00 uur
  Toost & Taart op het Voorplein of in de Bibliotheek aansluitend een huwelijksborrel met drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en een mooie selectie van koude en warme hapjes
 • 18.00 uur 
  Einde van de huwelijksborrel en jullie dinergasten drinken een aperitief in de Breughelkelder of genieten van een wijnproeverij in de Wijnkelder
 • 19.00 uur 
  Diner in de Ridderzaal aan één stijlvol gedekte dinertafel wij serveren een driegangen Menu du Chef uit onze eigen keuken, en schenken hierbij onze huiswijnen, drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en tafelwaters
 • 21.30 uur 
  Jullie sluiten de dag af met koffie of thee met macarons in de Bibliotheek waarna jullie (optioneel) voor de huwelijksnacht naar de Bruidspoorttorenkamer gaan!

De kosten voor dit volledige arrangement bedragen € 5.499,- (exclusief de leges voor de huwelijksvoltrekking).

De prijs per extra middaggast is € 25,00 en per extra avondgast € 60,-.
De prijs van het Bruidspoorttorenkamerarrangement bedraagt € 345,-.

Simone & Erwin-diner

Kasteel Wijenburg Bloesem Bruiloft & Feest voor € 6.499,-

Huwelijksvoltrekking en diner 30 daggasten

Feest 70 feestgasten

 • 14.00 uur 
  Ontvangst van jullie daggasten in de Bibliotheek met een kopje koffie of thee
 • 14.30 uur 
  Huwelijksvoltrekking in de Blauwe Salon
 • 15.30 uur 
  Toost & Taart op het Voorplein of in de Bibliotheek
 • 17.00 uur 
  Aperitief of Wijnproeverij op het Voorplein of in de Breughelkelder
 • 18.00 uur 
  Diner in de Blauwe Salon aan drie stijlvol gedekte dinertafels. Wij serveren een driegangen Menu du Chef uit onze eigen keuken, waarbij wij rekening houden met voorkeuren voor vis, vegetarisch en vlees wij schenken onze uitstekende huiswijnen, drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en tafelwaters
 • 20.30 uur 
  Ontvangst van jullie feestgasten in de Ridderzaal met koffie, thee en bruidspetitfours of een feestelijke flǔte Prosecco tijdens het feest schenken wij drankjes naar keuze (Hollands assortiment), zorgen voor originele tafelgarnituren en serveren een mooie selectie van koude en warme hapjes
 • 00.30 uur
  Wij serveren de gasten een originele midnightsnack, waarna jullie (optioneel) voor de huwelijksnacht naar de Bruidspoorttorenkamer gaan!

De kosten voor dit volledige arrangement bedragen € 6.499,- (exclusief de leges voor de huwelijksvoltrekking). De prijs per extra daggast is  € 65,00 en per extra feestgast € 34,50-. De prijs van het Bruidspoorttorenkamerarrangement bedraagt € 345,-.

Voor aanpassingen op en/of toevoegingen aan dit programma, doen wij jullie graag een voorstel op maat.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.
Trouwen in Kasteel Wijenburg

Trouwen in Kasteel Wijenburg

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.

Terug