Kasteel Wijenburg is een romantische en officiële trouwlocatie

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Jullie hoeven dus niet heen en weer naar het gemeentehuis, maar kunnen trouwen in ons romantische kasteel. Ook is het mogelijk de trouwceremonie buiten te laten plaatsvinden. Onder het fraaie prieel, aan de slotgracht en met het majestueuze kasteel op de achtergrond! Een kerkelijk inzegening in de dertiende eeuwse dorpskerk tegenover het kasteel behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Romantische Kasteel trouwlocatie

Jullie bepalen hoe jullie trouwdag eruit gaat zien. Jullie zijn welkom vanaf de vroege ochtend voor bruidsstyling en het aantrekken van je bruidsjurk, maar op een later tijdstip beginnen kan ook. Jullie kunnen kiezen voor een intieme bruiloft met een twintigtal gasten in een beperkt aantal vertrekken, of gebruik maken van het hele kasteel met als afsluiting een groots feest voor honderden gasten met dj’s en bands. Willen jullie een klassieke bruiloft, of liever een bruiloft met een modern tintje? Een informeel buffet of een tot in de puntjes verzorgd gastronomisch diner? Wij maken het mogelijk.

Aandacht voor details

Wij besteden veel aandacht aan de details. Zo werken we niet met cateringbedrijven, maar hebben we een eigen keuken met uitstekende koks. We kunnen hapjes, lunch en diner dus precies toesnijden op jouw wensen én we kunnen improviseren, desnoods op het laatste moment. Een detail dat zeer wordt gewaardeerd: het bruidstoilet alleen toegankelijk voor de bruid.   

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug