Onze Kasteel vergaderlocatie ligt in Gelderland, tussen de boomgaarden en op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld. Wie rond de slotgracht van Kasteel Wijenburg wandelt en zich vergaapt aan de torens en de hoge ramen, waant zich op het Franse platteland. Het kasteel stamt uit de twaalfde eeuw, maar is in de loop der eeuwen verbouwd en uitgebreid. Wie door de vertrekken dwaalt, maakt een tijdreis van de dertiende, naar de zestiende, naar de achttiende eeuw.

DSC_7083 - VES NieuwjaarsBijeenkomst 2017_jan

Uitstekend bereikbare vergaderlocatie in Gelderland

Kasteel Wijenburg is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de A15. Bekijk de routebeschrijving hier. Kasteel Wijenburg beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bij het kasteel hoort een hotel dat zich aan het begin van de 100 meter lange oprijlaan bevindt, in de voormalige dorpsherberg.

15

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug