Het bruidspaar staat centraal

Bij Kasteel Wijenburg staat het bruidspaar centraal. Dat begint al bij het eerste gesprek, waar we graag ruim de tijd voor nemen. We leiden jullie rond door de zalen en salons van het kasteel, bespreken jullie wensen en informeren jullie uitgebreid over de mogelijkheden die het kasteel en het bijbehorende hotel jullie bieden. Daarna stellen we een programma op. Voor de grote dag daar is, hebben we natuurlijk regelmatig contact, zodat we kunnen zorgen voor een perfecte trouwdag.

Kwaliteit, service en jarenlange ervaring

De locatie, de faciliteiten, zoals onze eigen keuken, de service die we verlenen – het is bij ons allemaal van de hoogste kwaliteit. Geen wonder, we hebben ruim vijfentwintig jaar ervaring met het organiseren van de meest uiteenlopende bruiloften.

Beleef de Generale Repetitie & Het Proefdiner

Kasteel Wijenburg werkt met een uniek online draaiboeksysteem, waarin je bijvoorbeeld zelf alle lunches, hapjes en diners kunt samenstellen. Daarnaast zit het systeem boordevol praktische informatie, zoals alle mogelijke zaalopstellingen, antwoorden op veel gestelde vragen, en aanbevolen leveranciers.

Deze leveranciers ontmoet je live op de Generale Repetitie, een voorproefevenement waarbij een huwelijksdag op Kasteel Wijenburg wordt nagebootst. Van de verwelkoming van de gasten, de huwelijksvoltrekking met bruidspaar, toost & taart, tot de afsluitende huwelijksborrel.

Ook het diner letterlijk voorproeven kan op het kasteel! Hiervoor organiseren wij het Proefdiner waarbij jullie tijdens een tien-gangen diner met bijpassende wijnen de signature dishes van de chefs krijgen voorgeschoteld.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug