Trouwen in Kasteel Wijenburg- meest bekroonde trouwlocatie van Nederland

Altijd al willen trouwen in een kasteel? Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende en romantische trouwlocatie. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteeltrouwlocatie tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie. Het kan op Kasteel Wijenburg. Een sprookjesachtig decor voor huwelijksvoltrekkingen, recepties, diners en bruiloftsfeesten. Of je nu kiest voor één enkele zaal of alle ruimtes…voor een klein of groot gezelschap…het betoverende Kasteel Wijenburg in Gelderland staat exclusief tot je beschikking, waarbij alle gastvrijheid volledig gericht is op jullie aanwezigheid en jullie wensen.

kasteel wijenburg

Zo maar een bruiloft op ons kasteel in Gelderland…

De dag begint al vroeg op kasteel Wijenburg als de bruid ’s ochtends in de Torenkamer met haar voorbereidingen aanvangt. De kapster, de visagist, het aantrekken van de jurk zijn de rituele die passeren voordat de bruidegom, met het bruidsboeket, de bruid onder aan de trap van toren opwacht.

In de rustieke omgeving van onze trouwlocatie worden de foto’s gemaakt, in de boomgaarden, op de bruggetjes over de gracht, en ook in het kasteel.

kasteel-afstand

Als de daggasten arriveren worden ze feestelijk ontvangen op het Voorplein en naar het prieeltje aan de slotgracht of de Blauwe Salon geleid voor de huwelijksvoltrekking.

In het eeuwenoude romantische kerkje aan de overzijde van het kasteel vindt de kerkelijke inzegening plaats en bij terugkeer wordt er champagne gedronken en bruidstaart gegeten in de Bibliotheek.

Jiske en Ronald-kasteel wijenburg

De receptiegasten worden ontvangen met een drankje en hapje in de Breughelkelder, waar een jazzy bandje de sfeer vervolmaakt.

Het diner vindt plaats in de authentieke Heerensalon, waar het bruidspaar de gasten op exquise gerechten trakteert. Kasteel Wijenburg beschikt over haar eigen keuken en koks en samen met het bruidspaar is het huwelijksdiner bepaald.

In de imposante Ridderzaal van het kasteel barst ’s avonds het feest los. Een swingende feestband of een hippe DJ, heerlijke drankjes en een mooie hapjes zorgen voor een daverend slot van de dag!

kasteel

Het bruidspaar verlaat als eerste het feest en vanuit de Torenkamer wordt het bruidsboeket gegooid, en op het fraai verlichte Voorplein staan de trouwlustigen al vol spanning te wachten om het boeket te vangen!

De daggasten blijven slapen in het hotel aan het einde van de oprijlaan, zodat de volgende ochtend met een gezamenlijk ontbijt in de Blauwe Salon de dag besloten wordt.

Is dit een scenario dat jullie aanspreekt of heb je iets compleet anders in gedachten? Trouwen bij Kasteel Wijenburg, een ware belevenis! Bel voor een afspraak of vraag een offerte aan!

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug