Vergadering, productpresentatie, relatie-evenement en kick-off

Zakelijk en toch verrassend; dat is uw bijeenkomst op het kasteel. Uw boodschap doet er toe maar wint nog meer aan kracht in de inspirerende ruimtes van het kasteel. De keuze van de ruimte bepaalt de sfeer van de bijeenkomst. Natuurlijk afgestemd op het aantal gasten zodat de zaal nooit te groot voelt. En tussen de officiële gedeeltes door genieten de gasten van de informele sfeer en onze gastvrijheid.   

Bedrijfsfeest

Over een goed bedrijfsfeest wordt nog weken nagepraat en over een bedrijfsfeest op Kasteel Wijenburg nog járen! De aankleding, het verrassende entertainment, het heerlijke eten en bovenal de sfeer die het kasteel toevoegt aan uw feest maken het onvergetelijk. Kiest u voor een galafeest met een klassiek diner en een bruisend feest met big band en casino, of voor een ‘voor elk wat wils feest’ met op elke verdieping een andere sfeer. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor één van onze themafeesten welke wij samen met u op maat maken. 

kasteel wijenburg

Buiten-event of vergaderen?

Het landgoed rondom Kasteel Wijenburg is ook zeer geschikt voor buiten meetings. Vergaderen in de boomgaard of aan de rand van de slotgracht? Wij zorgen voor rust, voldoende schaduw en prachtig uitzicht. Mocht u liever binnen vergaderen dan kunnen wij aansluitend uw borrel of diner wellicht buiten laten plaatsvinden. Mocht u uw event groter willen aanpakken? Dan is er ruim 1000 m2 gazon beschikbaar voor bijvoorbeeld tentenaccommodatie en stands als aanvulling of uitbreiding van uw event.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.
Trouwen in Kasteel Wijenburg

Trouwen in Kasteel Wijenburg

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.

Terug