Volledig verzorgde winter bruiloft op Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg is in alle seizoenen prachtige locatie, maar in de winter lijkt alles samen te komen. De verlichte oprijlaan, brandende vuurkorven en fakkels, het volledig uitgelichte kasteel. En binnen wacht misschien wel de grootste verrassing. Een entree badend in flakkerend kaarslicht, romantische Salons met kroonluchters en brandende open haarden in alle ruimtes. Bovendien zijn deze wintermaanden voor onze koks het hoogtepunt van het culinaire seizoen. Met de Winter Wedding krijgen jullie een volledig verzorgde bruiloft op Kasteel Wijenburg voor een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard hebben jullie het hele kasteel voor jezelf. Dit arrangement is geldig van 1 november tot en met 31 maart met uitzondering van enkele vrij- en zaterdagen in december.

2010003

Kasteel Wijenburg Winter Wedding & Diner voor € 4.499,-

Huwelijksvoltrekking en huwelijksborrel voor 55 gasten
Aperitief en Diner voor 25 gasten

 • 14.30 uur
  Ontvangst van jullie ceremoniegasten in de Bibliotheek met een kopje koffie of thee en warme chocolade
 • 15.00 uur
  Huwelijksvoltrekking voor de brandende open haard in de Blauwe Salon
 • 16.00 uur
  Toost & Taart in de Breughelkelder
  aansluitend een huwelijksborrel met drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en een mooie selectie van winterse koude en warme hapjes
 • 18.00 uur
  Einde van de huwelijksborrel en jullie dinergasten drinken een aperitief in de Bibliotheek of genieten van een informele proeverij van de dinerwijnen in de Wijnkelder.
 • 19.00 uur
  Diner in de Blauwe Salon aan één stijlvol gedekte dinertafel
  Wij serveren een driegangen Menu du Chef uit onze eigen keuken, waarbij wij rekening houden met voorkeuren voor vis, vegetarisch en vlees.
  Wij schenken onze uitstekende huiswijnen, drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en tafelwaters
 • 21.30 uur
  Jullie sluiten de dag af met koffie of thee met bonbons in de Bibliotheek waarna jullie (optioneel) voor de huwelijksnacht naar de Bruidspoorttorenkamer gaan!

De kosten voor dit volledige arrangement bedragen € 4.499,- (exclusief de leges voor de huwelijksvoltrekking). De prijs per extra ceremoniegast is  € 22,50 en per extra dinergast € 51,50,-. De prijs van het Bruidspoorttorenkamerarrangement bedraagt € 315,-.

Bruidssuite

Kasteel Wijenburg Winter Wedding & Feest voor € 5.499,-

Huwelijksvoltrekking en diner voor 25 gasten
Feest voor 65 gasten

 • 14.00 uur
  Ontvangst van jullie daggasten in de Bibliotheek met een kopje koffie of thee en warme  chocomelk
 • 14.30 uur
  Huwelijksvoltrekking voor de brandende open haard in de Blauwe Salon
 • 15.30 uur
  Toost & Taart in de Bibliotheek
 • 16.30 uur
  Aperitief of Wijnproeverij in de Breughelkelder
 • 17.30 uur
  Diner in de Heerensalon aan drie stijlvol gedekte dinertafels
  Wij serveren een driegangen Menu du Chef uit onze eigen keuken, waarbij wij rekening houden met voorkeuren voor vis, vegetarisch en vlees.
  Wij schenken onze uitstekende huiswijnen, drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en tafelwaters
 • 20.30 uur
  Ontvangst van jullie feestgasten in de Salons of de Ridderzaal met koffie, thee en sneeuwballen van witte chocolade of een glas huisgemaakte glühwein
  Tijdens het feest schenken wij drankjes naar keuze (Hollands assortiment), zorgen voor originele tafelgarnituren en serveren een selectie van winterse koude en warme hapjes
 • 00.30 uur
  Wij serveren de gasten, vanaf de brandende vuurkorven, een kop erwtensoep, waarna jullie (optioneel) voor de huwelijksnacht naar de Bruidspoorttorenkamer gaan!

De kosten voor dit volledige arrangement bedragen € 5.499,- (exclusief de leges voor de huwelijksvoltrekking). De prijs per extra daggast is  € 60,- en per extra feestgast € 31,50,-. De prijs van het Bruidspoorttorenkamerarrangement bedraagt € 315,-.

KAS110

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.
Trouwen in Kasteel Wijenburg

Trouwen in Kasteel Wijenburg

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.

Terug