Volledig verzorgde huwelijksdag op Kasteel Wijenburg voor een zeer aantrekkelijke prijs

Falling in Love is hét thema voor een Herfst Huwelijk op Kasteel Wijenburg! De hoge bomen om het kasteel kleuren van groen naar goud, overal lantaarns en lampionnen, de vuurkorven worden aangestoken en misschien trouwen jullie nog wel buiten! In het goudgele prieel aan de rand van de slotgracht; de gasten met een plaidje en de bruid met bolero! Jullie bruidstaart decoreren wij met marsepeinen herfstbladeren, kastanjes en pompoenen of misschien willen jullie wel een naked cake met bosvruchten! En ’s avonds lekker naar binnen voor je diner of feest! Met het Herfst Huwelijk krijgen jullie een volledig verzorgde huwelijksdag op Kasteel Wijenburg voor een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard hebben jullie het hele kasteel voor jezelf. Jullie kunnen kiezen uit twee arrangementen die we hieronder kort beschrijven. Dit arrangement is geldig op alle dagen in het najaar in de maand oktober.

Kasteel Wijenburg Herfst Huwelijk & Diner voor € 5.499,-

Huwelijksvoltrekking en huwelijksborrel 65 middaggasten

Aperitief en Diner 30 avondgasten

14.30 uur
Ontvangst van jullie ceremoniegasten in de Bibliotheek met een kopje koffie of thee

15.00 uur
Huwelijksvoltrekking in het Prieel of in de Blauwe Salon

16.00 uur
Toost & Taart op het Voorplein of in de Bibliotheek. Aansluitend een huwelijksborrel met drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en een mooie selectie van koude en warme hapjes

18.00 uur
Einde van de huwelijksborrel en jullie dinergasten drinken een aperitief in de Breughelkelder of proeven alvast de dinerwijnen voor in de Wijnkelder

19.00 uur
Diner in de Ridderzaal aan één stijlvol gedekte dinertafel. Wij serveren een driegangen Menu du Chef uit onze eigen keuken, waarbij wij rekening houden met voorkeuren voor vis, vegetarisch en vlees wij schenken de huiswijnen, drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en tafelwaters

21.30 uur
Jullie sluiten de dag af met koffie of thee met macarons in de Bibliotheek waarna jullie (optioneel) voor de huwelijksnacht naar de Bruidspoorttorenkamer gaan!

De kosten voor dit volledige arrangement bedragen € 5.499,- (exclusief de leges voor de huwelijksvoltrekking).

De prijs per extra ceremoniegast is  € 25,00 en per extra dinergast € 60,-. De prijs van het arrangement voor de Bruidspoorttorenkamer bedraagt € 345,-.

15-large

Kasteel Wijenburg Herfst Huwelijk & Feest voor € 6.499,-

Huwelijksvoltrekking en diner 30 daggasten

Feest 70 feestgasten

14.00 uur
Ontvangst van jullie daggasten in de Bibliotheek met een kopje koffie of thee

14.30 uur
Huwelijksvoltrekking in het Prieel of in de Blauwe Salon

15.30 uur
Toost & Taart op het Voorplein of in de Bibliotheek

17.00 uur
Aperitief op het Voorplein en/of Wijnproeverij in de Breughelkelder

18.00 uur
Diner in de Blauwe Salon aan drie stijlvol gedekte dinertafels wij serveren een driegangen Menu du Chef uit onze eigen keuken, waarbij wij rekening houden met voorkeuren voor vis, vegetarisch en vlees. Wij schenken onze uitstekende huiswijnen, drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en tafelwaters

20.30 uur
Ontvangst van jullie feestgasten in de Ridderzaal met koffie, thee en bruidspetitfours of een feestelijke flǔte Prosecco of Hugo tijdens het feest schenken wij drankjes naar keuze (Hollands assortiment), zorgen voor originele tafelgarnituren en serveren een mooie selectie van koude en warme hapjes

00.30 uur
Wij serveren de gasten een originele midnightsnack, waarna jullie (optioneel) voor de huwelijksnacht naar de Bruidspoorttorenkamer gaan!

De kosten voor dit volledige arrangement bedragen € 6.499,- (exclusief de leges voor de huwelijksvoltrekking).

De prijs per extra daggast is  € 65,00 en per extra feestgast € 34,50,-. De prijs van het arrangement voor de Bruidspoorttorenkamer bedraagt € 345,-.

Voor aanpassingen op en/of toevoegingen aan dit programma, doen wij jullie graag een voorstel op maat.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.
Trouwen in Kasteel Wijenburg

Trouwen in Kasteel Wijenburg

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.

Terug