Trouwen in de zomer is héérlijk! Stel je eens voor: het zonnetje op je gezicht, lekker buiten eten met je vrienden en familie én een heerlijke zomerse cocktail in je hand.

Kasteel Wijenburg is een romantische en officiële trouwlocatie. Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Jullie hoeven dus niet heen en weer naar het gemeentehuis, maar kunnen trouwen in ons romantische kasteel. Ook is het mogelijk de trouwceremonie buiten te laten plaatsvinden. Onder het fraaie prieel, aan de slotgracht en met het majestueuze kasteel op de achtergrond! Een kerkelijk inzegening in de dertiende eeuwse dorpskerk tegenover het kasteel behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Bovendien is de zomer ook voor de koks een inspirerend culinair seizoen met frisse en zomerse gerechten!  Met de zomer bruiloft krijgen jullie een volledig verzorgde huwelijksdag op Kasteel Wijenburg en natuurlijk hebben jullie het hele kasteel voor jezelf.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug