Trouwen op zondag op Kasteel Wijenburg voor een zeer aantrekkelijke prijs

Trouwen op zondag is ontspannen trouwen! Op zondag is iedereen meer relaxed en natuurlijk slaat die sfeer over op jullie én jullie huwelijksdag! Een mooi ceremonieel huwelijk, een stijlvolle borrel met heerlijke bubbels en mooie hapjes, en ’s avonds besluiten met een intiem diner. En natuurlijk blijven jullie overnachten in de enige slaapkamer die het kasteel rijk is; de Bruidspoorttorenkamer! Helemaal volgens de laatste trend; je bruiloft vieren met een kleiner gezelschap, mensen die echt belangrijk voor je zijn en die je er de hele dag bij wilt hebben. Bovendien is onze beschikbaarheid op zondagen veel groter dan op andere dagen! Met A Lazy Sunday Wedding krijgen jullie een volledig verzorgde bruiloft op Kasteel Wijenburg voor een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard hebben jullie het hele kasteel voor jezelf. Dit arrangement is geldig op alle zondagen van het jaar en alleen voor ceremoniële huwelijken. Jullie kunnen kiezen uit twee arrangementen die we hieronder kort beschrijven.

Kasteel Wijenburg A Lazy Sunday Wedding voor € 3.499,-

Ceremonie, borrel en diner 25 gasten

 • 15.00 uur
  Ontvangst van jullie ceremoniegasten in de Bibliotheek met een kopje koffie of thee
 • 15.30 uur
  Ceremoniële voltrekking van jullie huwelijk in de Blauwe Salon
 • 16.30 uur
  Toost & Taart op het Voorplein of in de Bibliotheek aansluitend een huwelijksborrel met drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en een mooie selectie van koude en warme hapjes
 • 18.00 uur
  Diner in de Heerensalon aan ovale stijlvol gedekte dinertafels wij serveren een driegangen Menu du Chef uit onze eigen keuken, waarbij wij rekening houden met voorkeuren voor vis, vegetarisch en vlees wij schenken onze uitstekende huiswijnen, drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en tafelwaters
 • 20.30 uur
  Jullie sluiten de dag af met koffie of thee met bonbons in de Bibliotheek waarna jullie (optioneel) voor de huwelijksnacht naar de Bruidspoorttorenkamer gaan!

De kosten voor dit volledige arrangement bedragen € 3.499,-. De prijs per extra gast is  € 62,50.
De prijs van het Bruidspoorttorenkamerarrangement bedraagt € 315,-.

15-large

Kasteel Wijenburg A Lazy Sunday Wedding voor € 4.499,-

Ceremonie en huwelijksborrel 55 middaggasten. Aperitief en Diner 20 avondgasten

 • 13.30 uur
  Ontvangst van jullie ceremoniegasten in de Bibliotheek met een kopje koffie of thee en luxe sandwiches
 • 14.00 uur
  Ceremoniële voltrekking van jullie huwelijk in de Blauwe Salon
 • 15.00 uur
  Toost & Taart op het Voorplein of in de Breughelkelder
  aansluitend een huwelijksborrel met drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en een mooie selectie van koude en warme hapjes
 • 17.00 uur
  Einde van de huwelijksborrel en jullie dinergasten drinken een aperitief in de Bibliotheek of proeven de dinerwijnen alvast voor in de Wijnkelder
 • 18.00 uur
  Diner in de Heerensalon aan één stijlvol gedekte dinertafel
  wij serveren een driegangen Menu du Chef uit onze eigen keuken, waarbij wij rekening
  houden met voorkeuren voor vis, vegetarisch en vlees
  wij schenken onze uitstekende huiswijnen, drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en tafelwaters
 • 20.30 uur
  Jullie sluiten de dag af met koffie of thee met bonbons in de Bibliotheek waarna jullie (optioneel) voor de huwelijksnacht naar de Bruidspoorttorenkamer gaan!

De kosten voor dit volledige arrangement bedragen € 4.499,- . De prijs per extra middaggast is  € 27,50 en per extra avondgast € 53,50. De prijs van het Bruidspoorttorenkamerarrangement bedraagt € 315,-.

Voor aanpassingen op en/of toevoegingen aan dit programma, doen wij jullie graag een voorstel op maat.

Let op: op zondagen is een officiële huwelijksvoltrekking niet mogelijk. Het betreft hier een ceremonieel huwelijk voor bruidsparen welke reeds getrouwd zijn of een geregistreerd partnerschap om laten zetten in een huwelijk.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.
Trouwen in Kasteel Wijenburg

Trouwen in Kasteel Wijenburg

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.

Terug