Trouwen op zondag op Kasteel Wijenburg voor een zeer aantrekkelijke prijs

Trouwen op zondag is ontspannen trouwen! Op zondag is iedereen meer relaxed en natuurlijk slaat die sfeer over op jullie én jullie huwelijksdag! Een mooi ceremonieel huwelijk, een stijlvolle borrel met heerlijke bubbels en mooie hapjes, en ’s avonds besluiten met een intiem diner. En natuurlijk blijven jullie overnachten in de enige slaapkamer die het kasteel rijk is; de Bruidspoorttorenkamer!

Honeyview_Lazy Sunday Kasteel Wijenburg (1)

Helemaal volgens de laatste trend; je bruiloft vieren met een kleiner gezelschap, mensen die echt belangrijk voor je zijn en die je er de hele dag bij wilt hebben. Bovendien is onze beschikbaarheid op zondagen veel groter dan op andere dagen! Uiteraard hebben jullie het hele kasteel voor jezelf. Dit arrangement is geldig op alle zondagen van het jaar en alleen voor ceremoniële huwelijken. Onderstaand een voorbeeldhuwelijk.

  Lazy Sunday Kasteel Wijenburg (2) 

Kasteel Wijenburg A Lazy Sunday Wedding voor € 5.750,-

Ceremonie, borrel en diner 25 gasten

11.30 uur
Jullie arriveren voor make-up & hair en het aankleden in de Bibliotheek (voor de bruid en de dames) en de Heerensalon (voor de bruidegom en de heren) en laten na de first-look in en om het kasteel de fotoreportage verzorgen

15.00 uur
Ontvangst van jullie ceremoniegasten in de Bibliotheek met een kopje koffie of thee en macarons

15.30 uur
Ceremoniële voltrekking van jullie huwelijk in de Blauwe Salon of in het Prieel aan de slotgracht

16.30 uur
Met een feestelijke flǔte Cava toosten jullie op jullie net gesloten huwelijk en vervolgens snijden jullie, met sabel, de naked cake van frambozen aan!
Aansluitend een huwelijksborrel met drankjes naar keuze en een mooie selectie van koude en warme hapjes

18.00 uur
Drie gangen diner in de Ridderzaal aan één stijlvol gedekte dinertafel met passende wijnen en tafelwaters

20.30 uur
Jullie sluiten de dag af met koffie of thee met bonbons in de Bibliotheek waarna jullie voor de huwelijksnacht naar de Bruidspoorttorenkamer gaan!

De kosten voor dit volledige arrangement bedragen € 5.750,- inclusief de overnachting in de Poorttorenkamer.

Kasteel WijenburgLazy Sunday Kasteel Wijenburg (5)

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug