Trouwen in Kasteel Wijenburg

De kosten die met een huwelijksdag op het kasteel gepaard gaan, kunnen erg uiteen lopen. Wij zijn in meerdere opzichten een exclusieve locatie, maar het grootste deel van de kosten bepaal je zelf. Deze zijn met name afhankelijk van de datum, het programma, het aantal gasten en het gewenste culinaire niveau.

Een huwelijksdag organiseren kan soms best ingewikkeld zijn en daarom houden wij het financiële gedeelte simpel en overzichtelijk. De kosten van een huwelijk op het kasteel bestaan uit drie onderdelen; kasteelhuur, eten en drinken.

Voor de huur van het kasteel, inclusief de overnachting, kunnen jullie rekenen op ca. € 3.250,-. Hiervoor hebben jullie het kasteel 24 uur exclusief tot je beschikking. De servicekosten, personeelskosten, decoratiekosten en dergelijke zijn al in deze prijs al verrekend.

De kosten van een dagprogramma (ontvangst-ceremonie-toost & taart-aperitief-diner) bedragen circa € 100,- per gast en voor een receptie of huwelijksborrel (tafel- en bittergarnituur, en drankjes)  rond de € 25,- per gast. Willen jullie je huwelijksdag besluiten met een spetterend feest (welkomstcocktail, tafel- en bittergarnituur, drankjes en late-nightsnack) dan kun je dit begroten op circa € 47,50,- per persoon.

Een paar rekenvoorbeelden:

Een huwelijksdag met 30 daggasten en 100 feestgasten komt dan uit op een bedrag van circa

€ 11.000,-.

Een volledige huwelijksdag (met 50 daggasten) met een kerkelijke inzegening, een diner en een avondreceptie (150 gasten) kost ongeveer € 11.000,-.

Een huwelijksdag gevierd met één gezelschap, in dit voorbeeld met 75 gasten, kun je begroten op zo’n € 11.000,-.

Wij hanteren op bepaalde dagen omzetgaranties en andere dagen generen juist weer kortingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

 

 

 

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug