Op het laatste moment een geschikte ruimte vinden voor uw event, vergadering of een ingelaste personeelsmeeting? Check bij ons of er nog ruimte is. Vaak lukt dit op een maandag, dinsdag of woensdag. Op basis van beschikbaarheid en maximaal 6 weken van tevoren bieden wij u een aantrekkelijke last minute deal aan. Het voordeel van onze last minute deals? U gebruikt dan ook niet het hele kasteel, maar één van de prachtige salons of zalen. U geniet dan wel van alle voordelen van het prachtige kasteel zoals de uitstekende bereikbaarheid, de eigen keuken, warme gastvrijheid en de moderne faciliteiten!

de-ruimtes-breughelkelder-2

Vraag hier uw offerte aan.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug