Vier feest in een kasteel

Uw zilveren huwelijksfeest of een bijzondere verjaardag vieren in een kasteel? Stelt u zich voor: u heeft het hele kasteel voor uzelf. U ontvangt uw gasten bij knappend haardvuur in de Bibliotheek of in de stijlvolle Blauwe Salon.

 
Daarna een wijnproeverij in de middeleeuwse gewelven of een aperitief in de kasteeltuinen, gevolgd door een diner in de imposante Ridderzaal of de intieme Heerensalon en vervolgens een feest in de middeleeuwse Breughelkelder of in een van de chique salons – wij helpen u het programma samen te stellen dat het beste bij u past. Van intiem tot uitbundig, van stijlvol tot ongedwongen.

 

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug