Kasteel Wijenburg wordt sinds 1988 geëxploiteerd door een private investeringsmaatschappij als evenementenlocatie voor zowel bedrijven als particulieren. De exclusieve uitstraling van het kasteel werkt zeer aanlokkelijk voor bedrijven die hier hun beste relaties fêteren met al het goede wat het kasteel te bieden heeft.

Over ons

Vanaf 1994 kan er getrouwd worden op het kasteel en dit heeft de bezetting van met name de weekeinden een enorme dienst bewezen. Tussen 100 en 130 bruidsparen maken jaarlijks gebruik van het kasteel.  Ongeveer een kwart van alle bruidsparen laat het huwelijk vervolgens inzegenen in het 13e eeuwse kerkje aan de overzijde.

Vanwege de groeiende populariteit van het kasteel als trouwlocatie werd ook de behoefte  aan overnachtingsmogelijkheden groter. Het aan het begin van de oprijlaan gelegen Wapen van Balveren heeft, tussen 1996 en 2001, 21 hotelkamers gebouwd om aan deze behoefte te voldoen.

Kasteel Wijenburg heeft niet alleen in letterlijke zin een stevig fundament. Het managementteam van Kasteel Wijenburg, onder leiding van Johan Huisman, is al meer dan 15 jaar in dezelfde samenstelling werkzaam. Het is één van de redenen van het succes van het kasteel en heeft tevens voor de veel geroemde ‘Wijenburg-cultuur’ gezorgd. Een unieke bedrijfscultuur waarin gastvrijheid in optima forma hand in hand gaat met een sfeer van professionaliteit en informaliteit.

Video’s?

Op ons YouTube kanaal vindt u meer video’s over ons en de mogelijkheden van ons kasteel.

Bekijk ons op Youtube »

 

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.
Trouwen in Kasteel Wijenburg

Trouwen in Kasteel Wijenburg

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.

Terug