Op zoek naar een trouwlocatie om buiten te trouwen? Onder het fraaie prieel, aan de slotgracht en met het majestueuze kasteel op de achtergrond kun je bij Kasteel Wijenburg ook prachtig buiten trouwen. Romantischer kan bijna niet. En het leuke is dat je alles op je eigen manier kunt decoreren. Jullie eigen stijl. Mocht je dit liever niet willen dan doen wij dit voor jullie! Wat dacht je van een prachtige vintage bruiloft of trouwen jullie liever in de relaxte festival sferen? Alles kan, kom naar ons toe en we bespreken de mogelijkheden.

Kasteel Wijenburg (1)

Buiten trouwen bij Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg, gelegen in Gelderland, geldt als de meest unieke en romantische trouwlocatie van Nederland. Het kasteel stamt uit de twaalfde eeuw en ligt tussen de boomgaarden, op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld.

Wie rond de slotgracht wandelt en zich vergaapt aan de torens en de hoge ramen, waant zich op het Franse platteland. Kasteel Wijenburg is een echte Kasteel top trouwlocatie! Maak kennis met onze persoonlijke gastvrijheid en geniet van onze buiten trouwlocatie.

Kasteel Wijenburg (2)

 

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug