Wij gaan ervoor zorgen dat je met Kerst een beetje Wijenburg op tafel zet! En leuk dat we jullie op 24 december a.s. persoonlijk een mooie kerst en een gezond 2021 kunnen toewensen!

Wat heb je nodig voor dit menu?

Wij zorgen voor duidelijke instructies en foto’s voor de bereiding. Je hebt eigenlijk alleen een oven en een fornuis nodig. Oh ja, voor bij het dessert is een bolletje vanille-ijs wel heel lekker!

Op donderdag 24 december kom je aanrijden bij het Kasteel en ontvang je je bestelling. Wij vullen deze op jullie verzoek nog aan met passende wijnen. Betalen kan per pin of contant.

 Tot 24 december!

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug