Welkom in het majestueuze rijk van romantiek en verfijning, waar geschiedenis en liefde samenkomen om een onvergetelijk huwelijk te vieren. Stap binnen in de betoverende wereld van ons kasteel, waar elk steen getuige is geweest van eeuwen van liefdesverhalen en elke gang fluistert van oude legendes en tijdloze liefde. Op zoek naar een trouwlocatie in Gelderland, vlakbij, Utrecht? Kasteel Wijenburg, gelegen in Gelderland, is een unieke kasteel trouwlocatie. Een sprookjesachtig kasteel op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld, gelegen tussen de boomgaarden. Kasteel Wijenburg is een uniek kasteel, dat voor één dag van jullie wordt. Waar getrouwd wordt zoals jullie het wensen, waar de sfeer hangt waar jullie je prettig bij voelen, waar gedineerd wordt op jullie niveau en waar gefeest wordt op jullie wijze. Allemaal bepaald door jullie, simpelweg omdat jullie op jullie trouwdag onze enige gasten zijn!

15

De drie verdiepingen van het kasteel zijn gebouwd in drie verschillenden eeuwen en de ruimtes kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie gebruikt worden. Jullie hebben dus veel te kiezen over welke onderdelen je waar in het kasteel wil laten plaatsvinden. Zo houd je ‘schwung’ in je dag en bepaal je zelf welke sfeer je aan jullie huwelijk wil meegeven!

Gelegen te midden van weelderige tuinen en uitgestrekte landgoederen, biedt ons kasteel een idyllische setting voor uw droomhuwelijk. Van de imposante kantelen die de hemel raken tot de sierlijke binnenplaatsen die schitteren in het zonlicht, elke hoek ademt een sfeer van grandeur en elegantie. Uiteraard kun je bij ons ook buiten trouwen en wel in het Prieel aan de slotgracht. Onder grote kastanjebomen met een fabuleus uitzicht op het kasteel en de kasteelfontein op de achtergrond. Het Voorplein van het kasteel leent zicht uitstekend voor de ontvangst van je gasten, voor de toost&taart na je huwelijk en/of voor je huwelijksborrel. Ook buiten dineren is op een zwoele zomeravond mogelijk; aan één lange dinertafel op het terras, op het gazon of in de boomgaard; de keuze is aan jullie!

 
Uitstekend bereikbare trouwlocatie in Gelderland vlakbij Utrecht

Kasteel Wijenburg ligt in het midden van het land en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Aan het begin van onze oprijlaan bevindt zich een hotel met 21 kamers, in de voormalige dorpsherberg. De bruidssuite bevindt zich in de vestingtoren van het kasteel.

Betreed de sierlijke balzaal, verlicht door fonkelende kroonluchters en omgeven door eeuwenoude fresco’s, waar uw liefde wordt bezegeld te midden van een aura van tijdloze schoonheid. Of kies voor een intieme ceremonie in de weelderige tuinen, waar de geur van bloemen zich vermengt met de belofte van eeuwige toewijding.

Na de ceremonie kunnen jullie en jullie gasten genieten van een vorstelijk banket, bereid door onze voortreffelijke chef-koks en geserveerd in stijlvolle zalen die baden in kaarslicht en warmte. Dans onder de sterrenhemel in onze betoverende binnenplaats, terwijl muziek de lucht vult en gelach de nacht doet ontwaken.

Kom en ontdek de magie van ons kasteel, waar elke steen een verhaal vertelt en elke hoek een nieuwe herinnering in de maak is. Laten we samen jullie liefdesverhaal beginnen in de pracht en praal van deze betoverende trouwlocatie.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug