fbpx

Op zoek naar een trouwlocatie in Gelderland? Kasteel Wijenburg, gelegen in Gelderland, is een unieke kasteel trouwlocatie. Een sprookjesachtig kasteel op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld, gelegen tussen de boomgaarden. Kasteel Wijenburg is een uniek kasteel, dat voor één dag van jullie wordt. Waar getrouwd wordt zoals jullie het wensen, waar de sfeer hangt waar jullie je prettig bij voelen, waar gedineerd wordt op jullie niveau en waar gefeest wordt op jullie wijze. Allemaal bepaald door jullie, simpelweg omdat jullie op jullie trouwdag onze enige gasten zijn!

15

De drie verdiepingen van het kasteel zijn gebouwd in drie verschillenden eeuwen en de ruimtes kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie gebruikt worden. Jullie hebben dus veel te kiezen over welke onderdelen je waar in het kasteel wil laten plaatsvinden. Zo houd je ‘schwung’ in je dag en bepaal je zelf welke sfeer je aan jullie huwelijk wil meegeven!

Uiteraard kun je bij ons ook buiten trouwen en wel in het Prieel aan de slotgracht. Onder grote kastanjebomen met een fabuleus uitzicht op het kasteel en de kasteelfontein op de achtergrond. Het Voorplein van het kasteel leent zicht uitstekend voor de ontvangst van je gasten, voor de toost&taart na je huwelijk en/of voor je huwelijksborrel. Ook buiten dineren is op een zwoele zomeravond mogelijk; aan één lange dinertafel op het terras, op het gazon of in de boomgaard; de keuze is aan jullie!

 
Uitstekend bereikbare trouwlocatie in Gelderland

Kasteel Wijenburg ligt in het midden van het land en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Aan het begin van onze oprijlaan bevindt zich een hotel met 21 kamers, in de voormalige dorpsherberg. De bruidssuite bevindt zich in de vestingtoren van het kasteel.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.
Trouwen in Kasteel Wijenburg

Trouwen in Kasteel Wijenburg

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.

Terug