De Generale Repetitie is het unieke voorproefevenement van Kasteel Wijenburg, speciaal voor bruidsparen welke willen gaan trouwen op ons kasteel!

Een korte impressie van het programma:

14.30 uur   Ontvangst in de Salons en de Breughelkelder met een bijzonder kopje koffie&thee

15.00 uur   Huwelijksvoltrekking in de Ridderzaal met twee Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand en live ceremoniemuziek

15.30 uur   Proeverij van Toost & Taart: verschillende ‘bubbels’ en bruidstaarten om te proeven en uit te kiezen

16.00 uur   Borrel met uitgebreide selectie van koude en warme hapjes van onze Chef en wijnen van onze sommelier én gelegenheid om kennis te maken met onze ‘hofleveranciers’

17.30 uur   einde van de middag

Voor deze bijzondere Generale Repetitie kunnen jullie je als aanstaand bruidspaar kosteloos aanmelden via info@kasteelwijenburg.nl. Uiteraard is dit een middag die misschien nog wel veel leuker is wanneer jullie je ceremoniemeesters, ouders en/of vrienden meenemen. Zij betalen dan € 22,50 per persoon (inclusief alle dranken en proeverijen).

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug