Voor je gaat reserveren onze Corona richtlijnen:

  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Bij ontvangst vindt er een gezondheidscheck plaats en dien je je handen te desinfecteren bij onze hygiënezuil
  • Bij 3 of meer personen aan een tafel binnen een afstand van 1,5 meter wordt er gehandhaafd, dit geldt niet voor meerdere personen uit hetzelfde huishouden. Deze mogen met elkaar aan tafel zitten zonder 1,5 meter afstand in acht te nemen.
  • Na de gezondheids- en hygiënecheck bij ontvangst mogen onze bedieningsmedewerkers aan tafel serveren en afruimen terwijl jullie aan tafel zitten
  • Was na het toiletbezoek grondig je handen
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5meter regels van de overheid dan kan de toegang worden ontzegd. Schade door jouw handelen in strijd met die regels zal op jou worden verhaald.

Wanneer we deze regels met z’n allen respecteren, kunnen we jullie een fantastische culinaire ervaring op ons prachtige kasteel bieden.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.


Terug