Hoe kiezen wij op het kasteel een bruidstaart uit? Hiervoor hebben we een stappenplan!
Stap 1. Kies het type, er zijn 4 types bruidstaarten:
1. Een gelaagde bruidstaart; elke laag op een etage van een hoge standaard (ga door naar 2)
2. Een gestapelde bruidstaart; hoge lagen op elkaar geplaatst (ga door naar 2)
3. Een naked cake; zonder marsepein, met uitlopende vulling
(ga door naar decoratie 3.2 of 3.3)
4. Een semi-naked cake; zonder marsepein, vulling strak afgewerkt
(ga door naar decoratie 3.2 of 3.3)
Stap 2
Kies de kleur van de taart (we gebruiken hiervoor fondant (mengsel van poedersuiker en eiwit) en geen marsepein (mengsel van suiker en amandelen); vaak is dat de kleur van de bruidsjurk
1. Spierwit
2. Off white of ivoor
3. Rood / paars / blauw / anders: ….
Stap 3
Kies de decoratie (vaak zijn dat de bloemen uit het bruidsboeket)
1. Marsepeinen bloemen: rozen / pioenrozen / calla’s / gerbera’s kleur: …..
2. Echte bloemen (mooi voor de foto’s, niet om te eten); via je bloemist
3. Fruit (vaak het fruit wat ook in de vulling zit)
aardbeien / framboos / bosvruchten / mango / anders: …..
Stap 4
Kies de vulling (de taart is opgebouwd uit laagjes cake met daartussen een luchtige crème- achtige vulling)
1. Champagne-framboos
2. Zwitserse room-aardbeien
3. Witte chocolade-bosvruchten
4. Chipolata
5. Anders: …..
Stap 5
Kies de topper
1. Klassiek bruidspaartje op de top
2. Geen bruidspaartje op de top
3. Nemen we zelf mee!
Graag vernemen wij dan alleen nog 10 dagen voor jullie huwelijksdag het aantal gasten. Wij zorgen ervoor dat de taart groot genoeg is en jullie de bovenste laag van de taart, naar goed gebruik, mee naar huis kunnen nemen! En denk nog even aan gasten met bijvoorbeeld een glute-of lactose intolerantie.
Volg ons