fbpx

Vanaf 12 juni kun je elke (beschikbare) vrijdag en zaterdag dineren op Kasteel Wijenburg.

Sinds 1988 is het kasteel een exclusieve trouwlocatie en nu er deze zomer nauwelijks getrouwd wordt vanwege de beperkende maatregelen pakt het kasteel haar oude professie weer op!

Het kasteel beschikt over haar eigen keuken- en bedieningsbrigade en bovendien over prachtige zalen en een magnifiek terras. De keuken van het kasteel wordt als mediterraan omschreven en daarom brengen we iedere maand een ode aan de culinaire klassiekers van een land; in juni Frankrijk, in juli Italië en in augustus aan Spanje! Aperitief,  amuses, vier gangen diner, wijnen en zelfs de koffie; alles in de stijl van het land! Voor een avond genieten van ‘De Klassiekers van de Wijenburg’ betaal je € 75,- per persoon all-in. Bekijk het menu.

Iets bijzonders te vieren of gewoon lekker lang verwend worden? Blijf slapen in de Torenkamer van het kasteel en geniet als een vorst(in) in de enige slaapkamer die het kasteel rijk is!

Info

  • Elke beschikbare vrij- en zaterdag in juni, juli en augustus 2020
  • Ontvangst vanaf 18.30 uur
  • Koffie omstreeks 22.30 uur
  • Dieetwensen en voorkeuren uiteraard bespreekbaar
  • € 75,- per persoon all-in, meerprijs voor kaas&port gang € 15,-

Bekijk hier het menu

Voor meer informatie en reserveringen reserveren@kasteelwijenburg.nl

Lees voor je gaat reserveren onze Corona richtlijnen.

Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie

in Gelderland

Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie.
Bekijk de zalen en salons

Bekijk de zalen en salons

van ons Kasteel

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast. Vergeet niet de virtuele tour te doen!
Mogelijkheden & tarieven

Mogelijkheden & tarieven

Lees meer

Kasteel Wijenburg hebben jullie altijd geheel tot jullie beschikking. Bekijk onze gunstige een aantrekkelijk tarieven en vele mogelijkheden.
Trouwen in Kasteel Wijenburg

Trouwen in Kasteel Wijenburg

Een betoverende ervaring

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie.

Terug